LEDIG TJäNST -HYLLTEKNIK SöKER SäLJARE

17 januari, 2022 - Aktuellt


Hyllteknik söker möbelrikets bästa inredningssäljare!

Sedan starten 1957 har Hylltekniks ambition varit att utveckla och producera Sveriges starkaste och mest flexibla sken- och hyllsystem -vi tycker vi har lyckats!

  • Är du en person som både är intresserad av B2B sälj och har ett genuint inredningsintresse tror vi att du kan vara en viktig del av vår nya laguppställning.
  • Är du även skapligt tekniskt lagd och har erfarenhet av att jobba i Monitor eller annat CRM-system tror vi ännu mer på att du kan vara helt rätt person.
  • Om du tidigare arbetat med offentliga upphandlingar, gått igenom förfrågningsunderlag och kan tolka ritningar, tycker vi att du ska söka så fort som möjligt.
  • Är det så att du utöver allt detta även har erfarenhet från att rita i något 3d-program t.ex. Pcon, Sketchup, Archicad eller Solid Work så blir det en välkommen bonus för oss.

Vi kan lova dig en varierande vardag med ett jobb som egentligen bara du själv sätter gränserna för. Du bör obehindrat kunna föra ett säljsamtal både över telefon, digitala lösningar som ansikte-mot-ansikte och vara beredd på att med kort varsel kunna ge dig ut och göra kundbesök själv eller tillsammans med någon av våra 300 återförsäljare.

2017 köpte Hyllteknik det Nybrobaserade företaget Lustrum som är en av Nordens största producenter av Biblioteksinredningar. Numera är företagets produkter helt integrerade under Hylltekniks paraply och produktutvecklingen fortskrider varje dag.

Vi värdesätter också att du är en lagspelare som vill jobba i en dynamisk bransch där man snabbt ställer om från ett Excell-diagram till att erbjuda kunderna en säljande inredningslösning i både bild och text, för såväl ett kapprum i en skola, ett stadsbibliotek eller ett förråd hos någon av våra tusentals slutanvändare. Vi har tillsammans med våra återförsäljare inrett allt från Spotifys HK till 7,6 kilometer hyllplan på Nya Karolinska universitetssjukhuset och SEBs huvudkontor.

Nu vill du säkert veta lite mer om oss på Hyllteknik också. Vi föreslår att du surfar runt bland våra inspirationsbilder och upplev vårt sortiment. Läs gärna lite om vår resa; varifrån vi kommer och vart vi är på väg också.

Tycker Du om vad du ser, så tycker Vi att du ska höra av dig!

För frågor eller ansökan, kontakta peter@hyllteknik.se