En bärande idé.

Bli inspirerad!

 

Är du arkitekt, inköpare eller designer?
 

Vill du ha hjälp att skapa kundanpassade helhetslösningar inom inredning, kulörsättning och möblering?

 

Hyllteknik tillverkar hyllor och förvaring för offentliga miljöer i stort och i smått. Vi erbjuder funktionella lösningar som understöjder ditt  projekts atmosfär och känsla. Vi tillverkar hela bibliotekssystem, förvaring för lärande miljöer och flexibla fristående och väggmonterade hyllsystem för alla typer av miljöer. 

 

Funktion, flexibilitet och hållbarhet

Hylltekniks produkter är utvecklade med fokus på funktion, flexibilitet och hållbarhet. Inredningen är inte bara snygg, utan kan också kombineras i skensystemen helt fritt i tusentals oilka konstellationer.
Våra produkter är designade för publika miljöer - från det lilla hemmakontoret, via biblioteket och butiken till det stora lagret och kan kombineras. Inriktningen innebär att våra produkter är hållbara, säkra och i stort sett underhållsfria. 

 

Förberett för föreskrivning och offentlig upphandling

En stor del av vårt sortiment är certifierat av Möbelfakta  vilket underlättar för dig som ska förbereda offentlig upphandling och större inköp.  För arkitekter, inköpare och designers som vill göra föreskrifter har vi även lagt upp våra produkter via pCon planner, Bimobjects och samtliga produktplad finns att ladda ned här. Saknar du information om någon av våra befintliga produkter är du varmt välkommen att kontaka oss.

 

Kundanpassad och kulörsatt design

Rostfria konsoller och svarta hyllplan eller vitt med dova pasteller? Atmosfären och estetiken är viktig: all vår inredning finns som lagervara i vitt och övriga färger lackas på beställning för att passa ditt designprojekt. Vi har möjlighet att lacka i samtliga RAL-kulörer och metallprodukter kan galvaniseras eller klarlackas. Hyllplan och andra ytor tillverkas i melamin, träfaner, plåt och laminat. Även andra detaljer kan kulörsättas. Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig att realisera ditt nästa projekt.

 

Inspiration    Dokument    Sortiment    Video  Presentation 

pCon planner®    Bimobject®