Hyllteknik

En bärande idé.

Bli inspirerad
Hyllteknik

Funktion, flexibilitet och god kvalitet kort och gott

Hylltekniks produkter är utvecklade med fokus på funktion, flexibilitet och god kvalitet. Inredningen är inte bara snygg, utan kan också kombineras till våra olika skensystem helt fritt.
Upplev våra produkter i inspirerande miljöer -från det lilla hemmakontoret, via skolan till det stora lagret.

Holken

Holken

Det moderna kaféet

Det moderna kaféet

Scandinavia

Scandinavia

Stilren design och all funktion du behöver

Hylltekniks produkter i stilren design och ett stort utbud av färger och material -ett högre designvärde som inte behöver kosta mer. Att skapa funktionell inredning som håller över tiden är vår första prioritet.

Littbus Biblioteksinredning

Littbus Biblioteksinredning

Kompletta hyllor

Kompletta hyllor

Bordbar

Bordbar

Fristående hyllsystem

Fristående hyllsystem


Direkt från Möbelriket

I Alvesta, Småland, Möbelriket har Hyllteknik i 65 år tillverkat skräddarsydda inredningssystem för kontoret via skolan till det stora lagret. Vår inredning bär lite mer.

Stilren design

Hylltekniks produkter erbjuds i stilren design och i ett stort utbud av färger och material -ett högre designvärde som inte behöver kosta mer.  Att skapa funktionell inredning som håller över tiden är vår första prioritet.

Kvalitet och miljö

Hylltekniks styrka är att vi har alla processer och tillverkning i företaget. Våra produkter tillverkas för att tåla tuffa miljöer. Kvalitet för oss är även en känsla av effektivitet vid montering. Därför utvecklas tillverkningen inom företaget ständigt. Flertalet produkter testas hos Rise och majoriteten av vårt sortiment är Möbelfaktacertifierat.

Kontorsinredning

Hyllteknik tillverkar och levererar kontorsinredning av högsta kvalité. Hos oss hittar du allt från flexibla hyllsystem till arbetsbord, skärmväggar eller stolar. En stor del av styrkan med Hylltekniks produkter och kontorsinredning är produkternas variationsmöjligheter. Besök våra inspirationssidor och ta del av inredning som uppfyller funktion, flexibilitet och en god kvalité. 

Allt för skolan och lärande miljöer

Hylltekniks kapprumsinredningar är ledande i norden för skolor och andra lärande miljöer. Men den passar lika bra till företagets omklädningsrum eller kontorets hall. Komplettera med bord och stolar för ett sortiment som täcker in allt.