Offentliga miljöer

 

Möbler offentlig miljö

Hyllteknik tillverkar ett brett sortiment av möbler för offentliga miljöer som caféer, sjukhus och butiker. Genom en lång erfarenhet av möbler, förvarningssystem och inredningsdetaljer utformar vi anpassade lösningar utifrån dina lokaler. Söker du möbler eller ett förvaringssystem till en offentlig miljö? Vi skapar möbler till hotell, barer, caféer, sjukhus och klädbutiker. Hyllteknik utformar lösningar som är noggrant anpassade utifrån dina önskemål. Möbler för en offentlig miljö är smakfullt designade och i vår tillverkning skapas alla produkter av en hög kvalité.


Kvalité och miljö

Alla våra möbler är smakfulla och anpassade för att passa in i en offentlig miljö. Kvalitét för oss innebär att inredningen ska klara tuffa miljöer. Vår tillverkning av möbler utvecklas ständigt inom företaget och flera av produkterna testas genom kvalitetstester där man även säkerställer hårda miljökrav.


Smakfull design

Funktionalitet och pris har alltid varit företagets viktigaste grundpelare. Under de senare åren har vi uppdaterat oss från en enkel design till ett större utbud av färger och produkter med ett högre designvärde som inte behöver kosta så mycket mer. Att skapa möbler för en offentlig miljö med en stilren design har blivit en av de viktigaste punkterna vid utvecklingen av nya produkter. Vår stora styrka är att alla processer från utveckling till tillverkning sker inom företaget, det gör oss till en stark leverantör.


Hyllteknik - en bärande idé

Våra idéer är dina. Hyllteknik i Alvesta har i över 60 år tillverkat skräddarsydda inredningssystem för allt från det lilla kontoret till den stora lagerförvaringen i industrilokaler. Med en lång erfarenhet skräddarsyr vi möbler som är utformade direkt utifrån dina önskemål. Kontakta oss för mer information om våra möbler och olika förvaringsmöjligheter, allt noggrant anpassat till dina lokaler.